Poradna CrockPot Saute SCVI600

Autor: | Vloženo: 25.04.2014 000 19:13 | Témata: Poradna CrockPot Saute SCVI600

Musím mít zapnutý sporák či troubu?

Dobrý den můžu se zeptat...Musím mít zapnutý sporák či troubu?Nebo stačí tento hrnec "zapnout" a dát na sporák př...
Předem děkuji za odpověd...

  • 28. dubna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    Pomalý hrnec® je elektrický hrnec s vnitřní vyjímatelnou kameninovou nádobou, ve které se jídlo připravuje. Vnější povrch hrnce tvoří kovový plášť s držadly a ovládacím panelem. Ten zahřívá kameninovou nádobu. Na ovládacím panelu se nastavuje rychlost vaření a doba vaření. Na vaření tedy nepotřebujete ani sporák ani troubu.
    Hrnce s kameninou Saute jsou výjimečné tím, že v této kameninové nádobě můžete normálně vařit na sporáku nebo péci v troubě. Můžete si tedy např. připravit základ pod maso a potom kameninovou nádobu vložit do pomalého hrnce a pokračovat pomalým vařením.

    Petr Lešniovský

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.