Poradna Philips Viva Collection HD3037/70

Autor: | Vloženo: 23.07.2015 000 08:34 | Témata: Poradna Philips Viva Collection HD3037/70

Rozmezi nastavitelnych teplot

Dobry den. Chtela bych se zeptat na rozmezi nastavitelnych teplot. Jde mi o to , jestli mohu varit kase a polevky na 60 stupnu?

  • 24. července 2015 - Oficiální zástupce značky Philips

    Dobrý den,
    při vaření v multicookeru nenastavujete primárně teplotu tak, jak jste zvyklá u elektrické plotýnky. Vaření v multicookeru spočívá ve volbě vhodného programu a vy si zvolíte pouze dobu vaření. Multicooker má 12 programů, přičemž každý program má přednastavenou optimální teplotu. Pokud požadujete vařit pouze na 60° C, potom doporučuji použít program „ZAPÉKÁNÍ“, který má jako jediný možnost volby teploty na 60°C, přičemž čas vaření v tomto programu si můžete zvolit 20 minut až 2 hodiny. Vaření můžete samozřejmě kdykoli ukončit, případně zrušit stávající program a navolit si jiný, dle potřeby.
    V uživatelské příručce http://download.p4c.philips.com... naleznete tabulku jednotlivých programů včetně optimální teploty daného programu.
    Také doporučuji podívat se na stránky http://multicooker.cz/ , kde najdete videa šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, abyste měla lepší představu, jakým způsobem se připravuje jídlo s pomocí multicookeru Philips.
    S pozdravem
    Philips

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (10)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.