Nejnovější recenze ze sekce Elektrické hrnce
Rychlé
- Přehledný popis a funkce.
Až vyzkouším,zaujmu stanovisko
- Podstatně urychlí vaření.
- Přívodní kabel by mohl být delší :-)
- Snadné ovládání
- Horní možná teplota pouze 180
- Maso je nutné předem opéct na pánvičce, tady se neopeče vůbec.
Příště bych volila jiný produkt.
Lepší popis návodu pro manipulaci s přístrojem.
- Je to dárek,ale dle popisu vypadá ok
- Úspora času
Super hrnec naprostá spokojenost ,uvařené do 30 minut,skvělá chuť masa
- Produkt je ok, ale přez Alzu už nikdy. Nespolehlivé a krátké úložní doby. Přišlo mi do sms že úložní doba je 3 dny .... čt 23:50 do so 00:30. Jako to fakt nejsou 3 dny! Nakonec jsem našel jinde levněji
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybral multifunkční elektrický tlakový hrnec TESLA EliteCook K70. Mrzí nás však, že jste produktu udělil negativní hodnocení kvůli problémům se službami obchodu, kde jste jej zakoupil.
Rádi bychom zdůraznili, že hodnocení na produktových kartách by mělo odrážet především zkušenosti s výrobkem, aby mohlo být užitečné pro ostatní zákazníky. Pokud jste byl s naším hrncem spokojený, ale měl jste potíže s doručením nebo cenou, doporučujeme tyto zkušenosti sdílet formou hodnocení obchodu, kde jste objednávku realizoval.
Pokud byste měl k samotnému produktu TESLA EliteCook K70 jakékoliv otázky nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat na [email protected]. Rádi Vám pomůžeme nebo poradíme.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám mnoho spokojenosti s naším produktem.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Výborný pro vaření kdy je nutná delší doba.
- Skleněná poklice je výborná protože dobře drží a lze vidět dovnitř bez otevírání. Bohužel už jsem ale jednu rozbila a náhradní nejde sehnat.
Úsporná a praktická varianta na vaření.
Vše v jednom. Mám produkt krátce, ale zatím pracuje bez chyby.
- Snadná obsluha
- Vhodnější se mi zdá keramická poklice.
Super
Doporučuji po všech stránkách. Mnohem rychlejší příprava jídel i chutově daleko kvalitnější, než klasickou formou na sporáku v hrncích.....
- Zatím nevyzkoušeno. Je to dárek pod stromeček
Velice snadna obsluha, rychlost přípravy pokrmu a chutnost jídel
Pěkný design, předčil moje očekávání.
Ok
- Usnadnění práce
- Jídlo hotové to pár minut
- Výborná věc do domácnosti
Asi nic