Nejnovější recenze ze sekce Elektrické hrnce
- Spousta různých programů
- Velký objem
- Snadné používání
- Při dlouhém pomalém pečení odkapává ze strany víka voda. Musíte tam dát nějakou nádobu, pokud nechcete mít na lince mokro.
- Po čtyřech letech přestal správně detekovat, že je víko zavřené a odmítá se spustit. Hrnec je tedy na vyhození.
Dobrý hrnec, se kterým jsme byli spokojení, dokud fungoval. Nejčastěji jsme ho používali jako rýžovar a na pomalé pečení.
Po čtyřech letech přestal ale správně detekovat, že je víko zavřené a odmítá se spustit. Musíme tedy pořídit nějaký jiný a doufejme, že bude kvalitnější.
úspora času
- umí prostě asi všechno
- většina věcí nesmí do myčky :-(
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybrali náš multifunkční elektrický tlakový hrnec a horkovzdušnou fritézu TESLA EliteCook K80 Deluxe.
Chápeme, že je nepříjemné, že většina částí nesmí do myčky na nádobí. Z bezpečnostních a funkčních důvodů je nutné některé části čistit ručně. Níže uvádíme, které části jsou vhodné pro mytí v myčce a které nikoliv:
- Nerezová varná nádoba: Můžete ji mýt v myčce na nádobí.
- Koš pro horkovzdušný ohřev: Umývejte ručně v teplé vodě s jemným čistícím prostředkem.
- Fritovací košík: Umývejte ručně v teplé vodě s jemným čistícím prostředkem.
- Tukový filtr: Umývejte ručně, v teplé vodě s jemným čistícím prostředkem.
Při ručním mytí doporučujeme věnovat zvláštní pozornost také čištění odvzdušňovacího ventilu a silikonového těsnění, aby nedocházelo k jejich ucpání a zajišťovala se jejich správná funkčnost.
Rozebrání a složení poklice naleznete na našem Youtube kanále zde: youtu.be/4xLVLXXFPo8.
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Pokud máte jakékoliv další dotazy nebo potřebujete asistenci, neváhejte nás kontaktovat na [email protected].
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Super keramická nádoba, po uvaření mmasa se může dt v nádobě ještě zapéct do trouby. Masíčko se krásně rozpadá a brambory i zelenina jsou akorát na skus.
- Navíc dobrá cena, šetření času uvaření, vaří sám,
jen jsem zkusila vývar a pomalé maso. Vše funguje (jen jsem nepobrala kde změnit lak (low a high), tak nevím, na kterém vařím), ale za mne super.
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybrala náš TESLA EliteCook K80 Deluxe. Jsme velmi rádi, že jste spokojená s funkcemi našeho produktu.
Co se týče změny tlaku (Low a High), můžete tuto změnu provést podle následujících kroků:
1. Zapněte zařízení stisknutím tlačítka "ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ".
2. Vyberte požadovaný program vaření.
3. Stiskněte tlačítko "ČAS/TEPLOTA" pro úpravu tlaku.
4. Použijte tlačítka „+“ nebo „–“ pro nastavení vysokého (Hi) nebo nízkého (Lo) tlaku.
Podrobný návod k použití naleznete také v detailu produktu v sekci "Ke stažení" na eshop.tesla-electronics.eu/elektricke-hrnce-a-roboty/tesla-elitecook-k80-deluxe-multifunkcni-elektricky-tlakovy-hrnec-horkovzdusna-friteza/ - poskytuje podrobné informace o všech funkcích a možnostech nastavení našeho produktu.
S přáním hezkého dne,
- Lze uvařit různé pokrmy
- Šetří čas a energii
- Zachová více živin
- Návod
Jako vášnivá kuchařka a máma tří dětí jsem naprosto nadšená z tohoto multifunkčního hrnce Lauben. Příprava jídel je teď mnohem rychlejší a pohodlnější. Hrnec mi ušetří spoustu času a energie, což je při péči o děti opravdu fajn!!! Navíc si jídla zachovávají více živin.
Hrnec má 9 přednastavených programů, takže snadno připravím rýži, polévky, různé druhy masa. Funkce Keep Warm udrží jídlo teplé, aniž by se rozvařilo, což je skvělé, když někdo z děcek zrovna nechce:D A s objemem 5 litrů připravím dostatek jídla pro celou rodinu.
Super je i bezpečnostní ventil One Touch, který zajišťuje bezpečné otevření hrnce a nemám strach, že mi to ohodí celou kuchyň. Hrnec je pro mě skvělý pomocník a jsem za něj moc ráda. Navíc sem i hodí hezky do kuchyně:D
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnovala. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým Lauben
Kvalitní produkt s mnoho využitím v kuchyni
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Rychlá příprava
- Výborný pomocník v kuchyni
Tento hrnec jsem si koupila opakovaně - předtím se mi rozbila keramická nádoba. Líbí se mi, že je malý, jednoduchý a nezabere prostor. Pro domácnost s 1-2 osobami ideální a plně dostačující.
- jednoduchost, všestrannost, skvělý výsledek
- snad příkon ve srovnání s remoskou
Hrnec jsem okamžitě vyzkoušela. Zajímalo mě jak se uvaří rýže natural. K ní jsem pak přidala vaření zeleniny v páře a z obyčejných surovin vznikl přímo "slavnostní" oběd. Ta rýže byla vynikající. Hned jsem se zásobila různou rýží a budu ji v tom hrnci vařit častěji, stejně jako zdravější zeleninu.
Rychlý a mnoho funkcí.
Fritéza šlape jak má a i tlakový hrnec. Je trochu mohutnější než ostatní el. hrnce
nejlepší hrnec vaření,pečení úspora času
- Design
- Žádný nemám
Za mě je tento hrnec opravdu skvělý pomocník v domácnosti. Dříve jsem se tlakových hrnců bála, ale díky tomuto jsem na něj změnila názor. Pro naši tříčlennou rodinou je vyhovující. Dokonce s ním zvládne pracovat i chlap . Líbí se mi design hrnce. Je opravdu moderní
- Hezký design
- Přednastavené programy
- Funkce pro udržení teplého jídla
- Lze dát do myčky
- Návod
Vaření je s tímto pomocníkem opravdu hračka, vše je prostě rychlé a snadné. S 9 přednastavenými programy zvládne různé pokrmy od rýže až po polévky. Oceňuji i možnost nastavení tří úrovní měkkosti masa. Funkce Keep Warm je výborná pro udržení teplého jídla pro opozdilce, využíváme vždy. :)
Obsluha hrnce je intuitivní, bohužel návod mi nepřijde úplný, ale vlastně jsem ho ani tolik nepotřebovala. One Touch ventil pro upuštění tlaku funguje bez problémů. Pětilitrový objem je dostačující pro naše rodinné vyvařování. Díky nepřilnavému povrchu je údržba snadná, lze dávat do myčky. Balení obsahuje i kuchařku s nápady na nové recepty.
Celkově jsem s hrncem spokojena a mohu ho doporučit.
- pohodlnější
- dobře se vše nastavuje
Vyměnil jsme takový ten starý tlakový hrnec co jsem měli doma za tento. Tam už moc nefungovalo těsnění a už to moc nešlo. Tohle je úplně jiný svět pro mě. Dost věcí si to hlídá samo a jde nastavit i časovač po kterém se vypne, takže to nemusím tak hlídat.
Totální spokojenost. Krásně vaří vše, dokonce jsem i pekla v tom. Dušení, vaření, pečení - vše na jedničku. Někdo píše, že se dlouho zahřívá - sice ano, ale jídlo je super, a já můžu počkat. Přátele ochutnávají jídlo a také si chtějí takový hrnec. Možná bych uvítala snadnější otevíraní po uvaření jídla, je těžko otočit jednou rukou, ale dá se to, vždy jsem hrnec otevřela.
za opravdu nízkou cenu jsem s hrncem velice spokojená
splňuje mé požadavky
- Jednoduchost
- 10 programu
- Naparovak
- Umi vyrobit jogurt
- Odlozeny start
- Bezpecnost
- Malo receptu v kucharce
Hrnec je super, kdyz chcete vse nahazet do hrnce, odlozot start a prijit k hotovemu obedu. Kucharka v baleni by mohla byt obsahlejsi, je tam pouze 9 receptu, ale velmi se mi libi vyroba jogurtu. Naparovak funguje skvele a maso udela program na pomale vareni absolutne do krehka i kdyz bez kurcicky. Program na vejce mi prijde zbytecny, pokud jich nedelate hodne, ale jinak skvely pomocnik do kuchyne.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »