Nejnovější recenze ze sekce Elektrické hrnce
TESLA EliteCook K80 Deluxe
Přidáno: 11. března 2024
(naposledy upraveno 28. května 2024)
Zakoupeno v ROBOT WORLD
- Rýchlo sa uvarí, a dokáže aj nemožné.
++++++
- Snadno se umývá
- Vyzařuje příliš světla. Je to vlastnost, ne ne vada.
Byl jsem zvyklý na remosku, která se porouchala, proto jsem koupil tento výrobek. Poprvé se porouchal halogenový zářič, proto jsem koupil ještě jeden kus, tento funguje. První budu teprve reklamovat. Návody, hlavně časy pečení masa nejsou pravdivé, časy je třeba zdvojnásobit, nespoléhat na návody a získat vlastní zkušenosti. Půlka kuřete trvá padesát minut. Půlku kuřete jsem obložil bramborami, ty byly polotuhé. V remosce s tím nebyl problém. Chce to učit se. Pokud halogenový zářič bude spolehlivý a nedojde k další poruše, budu spokojený.
Ok
- Levný
- Funguje správně
jsem spokojená
- Lepší maso nebo vývar jsme nejedli jak z tohoto hrnce,velkou výhodou je že v něm můžete i smažit,na cibuli pod guláš je to výborné,tuto funkci jiné hrnce nemaji
Perfektní hrnec,jsme velmi spokojeni.Jídlo v něm uvařené
je vemi chutné.
- Spokojenost
- Jen by k výrobku měl být lepší návod na použití
Mám stejnou značku 5l už 18 let a tenhle větší (7,5l) jsem si vybrala podle recenzí a taky proto, že ten menší už má hodně odpracováno. Zatím jsem v novém dělala kančí guláš a uzený vývar, obojí bylo výborné.
odpovídá popisu, zboží splnilo očekávání.
Super hrnec doporučuji
zatím bojuju s ovládáním, upravit čas nebo tlak v konkrétním programu se mi nepodařilo. vývar z pomalého vaření luxusní, narozdíl od pomalého hrnce bez pachu v celém bytě. vepřové nudličky z tlakového vaření dobré, i když po dvou cyklech bych si je představovala měkčí. ale předpokládám, že časem používání vychytám
Reakce značky TESLA
děkujeme za výběr tlakového hrnce TESLA EliteCook K70 a za Vaši zpětnou vazbu, rádi bychom Vám poskytli několik tipů, jak si plně osvojit jeho ovládání.
Nastavení času a tlaku: Pro úpravu času a tlaku ve vybraném programu použijte tlačítko "Předvolby" a "Tlak". Tlačítko "Předvolby" umožňuje volbu mezi různými přednastavenými časy. Tlačítko "Tlak" nabízí možnost přepínat mezi vysokým a nízkým tlakem, vhodné pro různé druhy potravin.
Jak nastavit jiný čas u předvoleného programu: Po výběru programu stiskněte tlačítko „+“ nebo „-“ pro individuální nastavení doby vaření, aby lépe odpovídala Vašim potřebám.
Pokud potřebujete další pomoc nebo máte otázky, neváhejte se na nás obrátit ([email protected])
tým TESLA
- Dobře uvaří rychle a v jedné nádobě
- Nepříliš obsáhlá kuchařka.
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi multifunkčního elektrického tlakového hrnce a horkovzdušné fritézy TESLA EliteCook K80 Deluxe.
Rozumíme, že široká škála receptů může výrazně zlepšit zážitek z vaření a inspiraci pro každodenní přípravu jídel. Právě proto neustále pracujeme na rozšiřování naší nabídky receptů. Doporučujeme navštívit naši online kuchařku na www.varteslaskou.cz, kde pravidelně přidáváme nové recepty speciálně navržené pro naše produkty. Zde naleznete širokou škálu inspirativních receptů, které Vám pomohou plně využít potenciál Vašeho produktu.
Pokud máte konkrétní dotazy nebo potřebujete pomoc s nastavením přístroje, neváhejte nás kontaktovat na emailu [email protected].
Perfektní výrobek.
- Keramický vnitřek. Velmi těžký, špatný na manipulaci, křehký.
- Velmi chaotické a nelogické ovládání.
- Po dvou použitích se už začala viklat ucha.
No, za tu cenu to jde.
Dobrý den, Karle,
děkujeme Vám za Vaši recenzi pomalého hrnce TESLA.
Keramický povrch přináší mnoho výhod pro vaření, včetně lepšího rozložení tepla, zachování chuti a živin, snadného čištění a podpory zdravějšího vaření. Keramika je také inertní materiál, což znamená, že neabsorbuje pachy ani mastnotu a zachovává přirozenou chuť a nutriční hodnotu jídel. Je důležité připomenout, že při šetrné manipulaci s keramickým vnitřkem hrnce a dodržování správných postupů čištění a údržby Vám keramický hrnec může vydržet mnoho let bez poškození. Keramické materiály vyžadují opatrnou manipulaci, aby se zabránilo poškození způsobenému nárazy nebo pády.
Chtěli bychom zmínit, že design ovládání našeho pomalého hrnce je opravdu jednoduchý a intuitivní (4 tlačítka), s cílem usnadnit použití pro každého. Jsme přesvědčeni, že při bližším seznámení s manuálem a možná krátkém zvyku na logiku nastavení zjistíte, že ovládání je snadné a přátelské k uživateli.
Zašlete nám prosím na email detaily problému s uchy spolu s krátkým videem. To nám umožní lépe posoudit situaci a navrhnout řešení.
Pokud máte jakékoli další otázky, nebo pokud bychom mohli pomoci s konkrétním problémem, prosím, kontaktujte nás na email [email protected].
tým TESLA
- Multifunkční, ušetří čas, kuchařka na přípravu jídla, pěkně zpracování.
Za mě je to velký pomocník v kuchyni, ušetří čas i místo, protože nahradí i jiné spotřebiče, u nás papiňák, rýžovar a parní hrnec. Nedám na něj dopustit.
Velmi doporučuji ostatním.
Oceňují rychlost dodání