Nejnovější recenze ze sekce Elektrické hrnce
klasika
Это просто невероятно!!!
ONLINESHOP.CZ
Hrnec splňuje všechny naše požadavky na pomalý hrnec. Zvlášť vyzdvihuji ,že tento hrnec přesně splňoval hodnotu příkonu ,což je velmi důležité k tomu ,aby tekutina v hrnci dosáhla provozní teploty. Bohužel některé jiné typy hrnců měli nižší hodnoty příkonu než bylo uvedeno v propozicích.
ONLINESHOP.CZ
- Hodně možnosti využití (pečení, smažení, vaření, jogurty, džemy,udržování jídlav teplé....) signál dokončení, už žádné střílení oleje, vše se děje pod krytem a funguje velmi tiše, zabírá málo místa, hospodárné,děti mají velkou radost a výrobky jsou velimi chutné.
- Chtělo by to více receptů od Tefal. Jinak nevýhodu žádnou jsme nezaznamenali.
- Hrnec po 2. vaření přestal fungovat. Reklamovala jsem.
Důrazně doporučuji nekupovat na Alze zboží které již bylo rozbalené a Alza ho inzeruje pouze jako rozbalené, nepoškozené a nikdy nepoužívané.
Takové zboží musí kontrolovat. Poslali mi, ale poškozený, promáčklý hrnec. Poškození bylo viditelné na první pohled. Člověk by musel být slepý, aby ho přehlédl.
Ihned jsem ho reklamoval. Situaci chtěli řešit tím, že mi ještě o něco zlevní cenu. Což jsem odmítl zboží jsem kupoval jako nové.
To co rozhodlo, že jsem napsal tuto recenzi je toto.
Alza vám zašle zboží o kterém na 99,9% musí vědět, že je poškozené. Naúčtuje vám za uložení v Alza boxu. Tuto částku vám ovšem nevrátí. I přes to, že chyba je pouze na jejich straně.
Alza zašle jiné zboží než inzeruje nikoliv nové, ale poškozené.
Vy nemáte zboží co jste si objednali, stojí vás to čas vyzvednout poté si dopisovat s podporou která vás otravuje s focením obalů ze všech stran a to jak obalu přepravního tak originálního obalu zboží. Přesto, že jim řeknete, že jediné co je poškozené je výrobek. Poté ho opět musíte odvézt do Alza boxu či obchodu. Další zbytečně ztracený čas.
Pokud těch 60 kč Alze stojí za to, aby přicházela o zákazníky tak se jim to povedlo. U Alzy jsem s nakupováním skončil na vždy.
Takto okrádat zákazníky je ubohost. A divím se, že jim tato "obchodní" politika stojí za to přicházet o klientelu.
Reakce značky Salente
děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
Mrzí nás Vaše špatná zkušenost s prodejcem Alza. Pokud byste chtěl pomoci s objednávkou multifunkčního hrnce nebo měl nějaký dotaz, neváhejte se na nás obrátit prostřednictvím naší technické podpory [email protected] , kde se Vám budeme rádi věnovat.
Přeji Vám hezký den.
Rychle pohodlné vaření jednoduché ovládání nerez nádoba ve vnitř možnost různých druhů potravin i tužší masa jsou za 30minut měkké. Spolehlivý pomocník
- Nepoužitelný termostat.
- Super vaří fakt rychle a dobře.
Pomalý hrnec výborný pomocník.Maso v něm udělané,je jako dort. Především,hovězí maso. I vývary silné a výborné.Rozhodně zájemcům o koupi,doporučuji. I já, ze začátku jsem byl k pomalým hrncům velmi skeptický ale,od doby, co jsem si ho pořídil,jsem velice spokojen.
- Zatím v pohodě
- E super.
- Setrim čas
Jsem velmi spokojený se svým výběrem. Vaření se stalo mnohem jednodušší a rychlejší. Děkuji.
Zatím se s produktem seznamuji a vzhledem k krátké době nelze produkt posoudit.
- Absolutně nefunkční! Masivní únik páry - jako při vaření v otevřeném hrnci, kolem hrnce kaluže vody a přitom v hrnci spáleno i při pomalém vaření
- Rozhodně nelze nechávat bez dozoru - což měla být ale jedna z výhod hrnce, alespoň u některých funkcí (pomalé vaření, dušení)
- Nefunguje pomalé vaření - obsah začne ihned vřít, později se připeče
- Nefunguje rychlé dušení - za velmi krátkou dobu hrozí připálení
- Vyhozené peníze
Nedoporučuji!! Toto byl můj nejhorší nákup v životě. Vybírala jsem na mnohá doporučení kolegů mezi pomalými hrnci, hledala jsem nějaký s odloženým startem a narazila na tento multif., který má dalších x funkcí. To mi přišlo jako praktičtější, než čistě pomalý h., navíc recenze byly skvělé.
První vaření - "pomalé vaření" - totální katastrofa.
Postupovala jsem podle pokynu v návodu (prý "stačí nakrájet suroviny, dát do hrnce, zamíchat, přikrýt,
v případě potřeby upravit čas a teplotu,
spustit vaření a dále se již o pokrm
nezajímat") + podle receptů pro pomalé hrnce na netu. Po hodině a půl pomalého vaření vepřového na žampionech (čas se automaticky nastavil na 6 hodin) jsem našla kolem hrnce kaluže vody, v kuchyni jako v parní sauně, žampiony i maso připečené k nádobě. Připáleniny, resp. skvrny po nich na nádobě již zůstaly, nelze je odstranit.
Konstrukčně je hrnec řešen tak, že není možné zabránit masivnímu úniku páry (vaříte skoro jako v odkrytém hrnci). Teplota i při funkci pomalého vaření je tak vysoká, že obsah začne do pár vteřin silně vřít (škoda, že nejde vložit video), přitom pomalé vaření je založeno na pomalém dlouhém zahřívání a poté vaření pod bodem varu.
Vůbec nechápu, jak může být v manuálu napsáno, že např. u funkce rychlého dušení není třeba přidávat vodu (přednastaveno je na 1 hodinu při teplotě 120 tedy ještě více, než u pomalého vaření - přitom lze až na 200 stupňů), když opět po chvilce začne obsah vřít, valit se pára, kolem hrnce kaluže a v hrnci z tekutin po chvilce nic.
Tak jsem se nechala napálit, hrnec už nechci ani vidět, není funkční, a ani konstrukčně pro velké otvory v rozích pod poklicí na únik páry nemůže fungovat tak, jak má.
Bohužel, protože jsem jej už použila (a má také znaky po spáleninách v nádobě), nepůjde asi vrátit, takže vyhozené peníze.
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás, že nejste s naším výrobkem spokojena. Neboť většina zákazníků naopak hrnec chválí, protože jim usnadňuje přípravu jídla, či úplně nahrazuje troubu. Multifunkční hrnec je navržen tak, že pokud někomu nevyhovují přednastavené programy, je možné využít manuální nastavení jak času, tak i teploty. Co se týče utěsnění poklice, poklice nesmí zcela těsnit, protože by vytvářela tlak vzniklé páry, který by jí nadzdvihával, případně by to způsobilo překypění potravin. A protože se nejedná o tlakový hrnec, není žádoucí dokonalé utěsnění poklice. Stejně jako tomu je u klasických hrnců na vaření. S pozdravem Sencor.
- zatím použito pouze jednou, ale už nyní vím, že budu spokojen
Lauben Multi Cooker 18SB
Přidáno: 12. února 2024
(naposledy upraveno 12. února 2024)
Zakoupeno v Lauben.com - Lauben
- Přetlakový ventil někdy nesepne
Na začátku musím hrnec kontrolovat, občas nesené ventil a pak je nutno s víkem trochu „zarumplovat.“
mohu nechat vaření na hrnci.
prostorný, splňuje očekávání
- Úspora energie
spolehlivost
ONLINESHOP.CZ
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »