Nejnovější recenze ze sekce Elektrické hrnce
Asi lepší než 2x dražší CrockPot, který nám odešel
- Hodně programů
- Špatný manuál, málo receptů, hrnec se zahřívá příliš dlouho
- Úžasný hrnec. Vařím v něm několikrát za týden, hlavně vývar přes noc nebo i delší dobu, polévky, masa s omáčkami. V rodině s dětmi si nachystám večer, zapnu a ráno je jídlo hotové a nebo jen dokončím (zamíchám vejce, zahustím, apod.). Nebo dám vařit ráno a máme večeři hotovou, bez stání u sporáku.
- Takže nemusím u vaření stát a místo toho jdeme třeba ven.
- Vyhovuje mi, že může jít i do trouby, na sporák (smažení cibulky, nemusím přendávat z pánve, všechno se dělá v jednom hrnci a není další nádobí).
- Nemůže do myčky, ale umývá se hodně snadno. Jen po třeba 24h "táhnutí" vývaru se na něm udělala "vrstvička" a nejde moc umýt, protože se nedá použít drátěnka, aby se povrch nepoškrábal. Ale nevadí mi to, na funkci mi připadá, že to vliv nemá.
- Dokud jsem nedělala takto dlouho vývary, šel umýt velmi snadno.
Miluju ho a koupila bych si stejný model zase.
- vše odpovídá jak popsáno
Multifunkční hrnec jsem koupila jako dárek na Vánoce,hodnotit bidui au potom
- Úspora energie při pomalém vaření.
- Pekný design
Zatim neodskúšaný :)
Funguje tak, jak má.
- kvalitní, zvýrazňuje chuť
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Vše OK
OK.
- Výborně vaří polévku
- Udělá více porcí, je větší než konkurenční polévkovače
- Nádoba není izolovaná, takže se zahřívá
- šetří čas
Dělá co má.
- Lehký
- Nádobu lze umývat v myčce i dát přímo do trouby na zapečení
- Rychle se nahřeje
- Pípání při každém dotyku tlačítka (což dnes ale dělá téměř každý spotřebič)
Vhodný na omáčky s masem. Ušetří mi čas např při vaření rýže, protože nemusím čekat na zavřítí vody, tady je to hned.
- V akci bezkonkurenční cena 1499,-
nevím, je to dárek
Krátká doba na hodnocení, učím se s ním sžít.
- Podruhé nedodáno kompletní balení (v balení 2x po sobě chyběla nádoba na kondenzát).
- Rád bych tedy vyzkoušel, ale nelze - leží doma a čekám co bude..... momentálně je zaplacen 2x, díky zasílací politice shopu, a .......:-/
Rád bych je vyzkoušel a používal. Kolegové z práce, kteří ho mají jsou spokojení.
Rád bych se k nim přidal, ale nemohu, protože asi není v silách Lidl-shopu ohlídat kompletní balení k zaslání.
Pokud se k tomu tedy nějak Doveru, tak otestuji a klidně změním hodnocení....do té doby zůstane tak jak je.
možnost smažení, sous vide