Nejnovější recenze ze sekce Elektrické hrnce
Měl jsem pocit, že jsem obdržel výrobek určený pro ruský nebo bulharský trh. Popisky k nalepení byly pouze v azbuce. Neprosto nepřehledný a nejasný návod, který byl vytisknutý na nekvalitním papíru!!! Z návodu vůbec nebylo jasné, na jakou teplotu a kolik vody je nutné na první použití. Po zapojení - naprosto nefunkční výrobek. Od takového výrobce bych očekával výrobek na nejvyšší úrovni. Již nikdy více!!!!!
Reakce značky Philips
Dobrý den, Miloši,
mrzí nás, že nejste s multicookerem spokojen.
České nálepky výrobce nedodává, některé modely jsou určeny pro více trhů. Informace a návod k použití najdete v uživatelském manuálu - návod dostupný na stránce produktu v oficiálním eshopu Philips i na stránkách Vašeho prodejce Alza.
Pokud máte jakékoli dotazy k použití, neváhejte nás kontaktovat:
Facebook/Messenger Philips Home Living (CZ či SK) nebo na telefonním čísle: (+420) 225 296 161 pro ČR a (+421) 250 112 424 pro SK.
Tým Philips DA - oddělení domácích spotřebičů
Skvělý pomocník doma i na cestách, ušetří čas a jídlo má báječnou chuť..
- spolehlivost
- jednoduché ovládání
- snadná údržba
- varné nádoby nejsou štosovatelné (mám jich víc), ale to je asi pochopitelné
- nejde předem vypnou ohřívání po dokončení přípravy
Za mě nejlepší multifunkční hrnec. Mám jeden na chalupě a pořídil jsem si další i domů, kde nahradil několikanásobně dražší cutler.
škoda že nástupce K80 Deluxe je takový propadák.
- umí to všechno,co bylo v reklamě
- neumí to nakupovat
Výrobek splnil očekávání - klasika.
- Koupila jsem dceři, která nemá tak moc času stát u plotýnky. Má ráda polévky a zdravé jídlo. S tímto hrnce hravě zmákne vše.
- Rychlé vaření, žádný nežádoucí zápach.
Úžasný produkt.
- Dobre fungue
- Dárek zdarma
- Výborný hrnec. Nemůžu si ho vynachválit
Dobrá kvalita a výkon
OK
- Jednoduché ovládání a nastavení času a teploty.
- Nepřilnavý povrch
- Je vhodný jako pro klasické nebo pomalé vaření (crockpot)
- Na chatu jednodušší než vařič a hrnec, protože se sám hlídá
- Přehledný návod
- Není to tlakový hrnec
- Pěkný
- Russell Hobbs
- Rozumná cena
- Krátký kabel
- Nekvalitní vnitřní povrch
- Je v celku se základnou, jde vyndat jen středový ovládací panel
Je to užitečný pomocník, ale kdo vymyslel ten povrch? Obyčejný teflon výdrží víc. Navíc je jako příslušenství hliníkový "pařáček". Prostě parádní kombinace.
I když ho nepoužívám na vyšší teploty, mám na povrchu bublinky no a od pařáčku je poškrábáný. Hodně v něm udím, takže se bez pařáčku neobejdu. Nechci vidět, co by s ním udělala ještě myčka. To by ten povrch slezl snad úplně.
Je to škoda, protože jinak by byl dokonalý.
- Funguje jak má
- Je to specifické vaření
- Jedná se pouze o vaření, maximálně dušení.
- Je to specifické vaření
Reakce značky Lauben
děkujeme Vám za recenzi. Velmi nás těší, že jste s naším pomalým hrncem spokojeni. Jedná se vyloženě o pomalý hrnec. V nabídce značky Lauben ale naleznete také multifukční hrnce, které nahradí několik dalších zařízení.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým Lauben
hrnec mám již 3 roky tento jsem koupila dětem k vánocům protože jsem s tímto výrobkem nadmíru spokojena
produkt doporučuji
Vyzkoušíme až po vánocích. Ale má dobrou pověst.
Reakce značky TESLA
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že jste produkt hodnotili 50 %, aniž byste jej vyzkoušeli. Nicméně oceňujeme, že jste se rozhodli dát nám šanci na základě dobré pověsti našeho produktu. Jsme přesvědčeni, že po vyzkoušení TESLA EliteCook K70 budete s výrobkem spokojeni a možná zvážíte aktualizaci Vašeho hodnocení. Pokud byste měli jakékoliv dotazy nebo potřebovali asistenci, neváhejte nás kontaktovat na adrese [email protected]. Těšíme se na Vaše další zkušenosti s naším produktem.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
pohodlné vaření
- Vařím všechno v jednom hrnci a je to rychle hotový.