Nejnovější recenze ze sekce Elektrické hrnce
Moc krátká doba na vyzkoušení programů. Zatím se jeví jako kvalitní výrobek.
Zatím ho máme krátko dobu, ale vše, co jsme zkoušeli, dopadlo podle očekávání.
- Volila jsem jako svatební dar.
Bohužel v hrnci vařila vnučka jenom jednou. Po druhé začalo v hrnci něco smrdět jako by se něco pálilo. Musela hrnec poslat zpět protože je v záruce. Věřím že hrnec dostane nový protože to byl dárek odemne . Má dvě děti a tento hrnec by ji usnadnil hodně práce. Já mám tento hrnec už 5 let , šlape jako hodinky a jsem s ním velmi spokojená. Proto mě velmi mrzí že moje vnučka má takovou smůlu. CHtěla jsem ji udělat radost a tak mě to proto velmi mrzí. Doufám že se to brzy vyřeší k mé i její spokojenosti.
Reakce obchodu Salente
mrzí nás, že jste s hrncem měli problém v tak krátké době. Určitě zašlete hrnec k reklamaci a dořešíme celou záležitost k Vaší spokojenosti. Pokud byste si s něčím nevěděli rady nebo měli nějaký doplňující dotaz, neváhejte se obrátit na naši technickou podporu: [email protected] .
Přeji Vám hezký den.
- Elektrický úsporný tlakový hrnec.
- Po dosažení teploty a tlaku automaticky vypíná příkon.
- Po natlakování je rychle uvařeno (např. brambory 4 minuty)
- Vyjímatelná vnitřní nádoba 6 litrů.
- Intuitivní ovládání a digitální displej.
- Ušetří vám čas i energii.
- Nízká spotřeba elektrické energie.
Jsem fanda nových technologií a tento tlakový hrnec mi opravdu usnadnil život. Můžu v něm vařit tradiční recepty rychleji a s výsledkem jsem naprosto spokojený.
Lepší než Termomix
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým Lauben
- Nízký rizikový faktor při vaření.
- Kompatibilita s různými ingrediencemi.
- Zpřístupňuje profesionální výsledky i začátečníkům v kuchyni.
Když mám plný program, nemám čas na dlouhé vaření. Tento hrnec mi umožňuje si užít skvělé jídlo i v hektickém tempu života.
Tento produkt splňuje moje požadavky a plní další funkce
mimo fritování,
- Rychlá a úsporná příprava jídel.
- Možnost vaření pod tlakem pro rychlejší výsledky.
- Široká škála funkcí pro různé pokrmy.
Jsem nadšená, jak rychle a efektivně mohu připravit večeři pro svou rodinu. Hrnec mi ušetřil hodiny vaření, což mi umožňuje věnovat více času svým dětem.
- krásný retro design
- jednoduchá obsluha
- velmi kvalitní provedení
- odvod páry malým otvorem ve víku
- dostačující příslušenství
- multifunkční
- špatná teplota na "Pomalé vaření"
- držák víka sice dobrá vychytávka, ale trochu vratká
- pevně nastavené časy, které není možné změnit
Hrnec je opravdu na pohled krásný, retro, velmi dobře výrobně zpracovaný.
Programy fungují celkem dobře, přednastavené časy obecně, v rámci zjednodušení, jakž-takž odpovídají požadovaným dobám vaření...
Ovšem až na jednu funkci, kterou jsem chtěl, ale nemůžu, používat.
Už sama o sobě informace, že "Pomalé vaření" je v rozmezí teplot 96-98°C je trochu divná, protože obecně se pro pomalé vaření považuje teplota (low/high) 75°až 90°C !
Prostě pokrm se nesmí ani vzdáleně vařit klokotem - podobně, jako sous-vide. Nízká teplota přípravy se nahrazuje časem !
Jenomže tady tento hrnec udržuje - přesně +/- 0,1°C - teplotu 98,8°C a - například - hovězí vývar (tahaný) prostě stále klokotá a to tedy nijak jemně, ale pořádně silně !
A za cca tři hodiny máte vodu pomalu vyvařenou... :-(
Takhle si nepředstavuji "pomalé vaření"; svůj díl na vření - u mě konkrétně - sice má (celkem zanedbatelně) i nadmořská výška 800 msl kde bydlím, ale teplota by měla být maximálně do, řekněme, < 95°C.
A to tedy není :-(
Dalším aspektem "Pomalého vaření" je úspora el. energie, která se ale, v tomto případě, vůbec nekoná, neboť silové relé (je to slyšet) spíná v intervalu 20-30 vteřin (proto ta přesnost) a hrnec, de facto, téměř stále ohřívá a spotřebovává elektřinu.
Z tohoto pohledu - protože pomalé vaření celkem výrazně zabraňuje degradaci vitamínů v pokrmu a i znatelně mění chuť připravovaného jídla - k lepšímu, je tento hrnec "Ariete" nepoužitelný.
Ostatně vyšší teploty, než je zmíněných 98,8°C, se v tomto hrnci - ale i jiném (!), vyjma papiňáku - nedá dosáhnout, takže z pomalého vaření je normální vaření "klokotem" :-(
Závěr: pro pomalé vaření tedy zůstanu "potupně" u svého papiňáku, který udržuje teplotu cca 75-80°C a čas se dá nastavit na 3-20 hodin... :-)
- Možnost přednastavení času vaření.
- Nádobu lze použít i na ohřev jídel.
- Možnost využití jako pomalý vařič.
Tento hrnec nejen vaří, ale také griluje a peče. To mi přináší více možností, jak vytvořit skvělé pokrmy s výraznou chutí. Je to jako multifunkční kuchařská laboratoř.
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnoval. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým Lauben
výhoda vaření přes noc, kvalitně uvařené maso
výhoda pomalého vaření přes noc, ráno hotovo
- Skvělý pomocník. Rychle pracuje a hlavně nic v bytě nesmrdí.
Splňuje očekávání
- Udržuje chuť, barvu a živiny potravin.
- Vhodný pro různé druhy pokrmů, od polévek po dezerty.
- Zdravější způsob vaření díky zachování výživných látek.
Jsem nadšený z široké škály funkcí tohoto hrnce. Mám možnost vařit pod tlakem nebo pomalu podle toho, co právě potřebuji. Je to skvělý nástroj pro mé kulinářské experimenty.
- Ideální pro moderní, rychlý životní styl.
- Umožňuje vytvořit komplexní pokrmy.
- Možnost přípravy vlastních receptů.
Jsem ohromený tím, jakým způsobem se tato kuchyňská technologie vyvíjí. S bezpečnostními prvky a moderním designem je to skutečně chytrý přístroj.
- Vaše jídla budou plná aroma a dochucovadel.
- Pomalý proces vaření zajišťuje, že maso zůstane měkké.
- Dává vám možnost vařit zdravě, chutně a bez stresu.
Odkdy mám Lauben Slow Cooker 3500SB, moje kulinářské dovednosti se zdvojnásobily. Každý pokrm z něj vychází perfektně a přitom to nevyžaduje žádné kouzlení.
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
- Ne vím.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »