Nejnovější recenze ze sekce Elektrické hrnce
Zatím, jsem měla možnost vyzkoušet jen vaření vývaru a jsem nadmíru spokojená. Velice intuitivní ovládání, sice v angličtině s čím by mohli mít starší ročníky problém, ale mě nevadí. Po dovaření 12 hodinového cyklu se automaticky přeplo na hlídání teploty. Vývárek jak víno. Už se těším na domácí jogurt a další mňamky.
- Jednoduché ovládání
- Multifunkční použití: vaření, dušení, smažení, pečení, vaření v páře
- 12 automatických programů pro snadnou přípravu různých pokrmů
- Velký objem (6 litrů), vhodný pro přípravu jídel pro rodinu
- Rychlé a rovnoměrné vaření, pokrmy jsou chutné a šťavnaté
- Nepřilnavá vnitřní nádoba, snadná údržba
- Elegantní design v červené barvě, přidává styl do kuchyně
- Nevýho
Jsem s multifunkčním hrncem Sencor SPR 6410-RD opravdu spokojený. Tento hrnec mi ušetřil spoustu času a umožnil připravovat rozmanitá jídla bez zbytečné námahy. Na tomto hrnci mě nejvíce oslovila jeho multifunkčnost. Můžu v něm nejen vařit, ale také dusit, smažit, péct nebo připravovat pokrmy v páře. To znamená, že mi nahradil několik jiných spotřebičů, ať už jde o tlakový hrnec nebo pánev. Ovládání je velmi intuitivní, stačí si vybrat příslušný program a hrnec se postará o zbytek. Oceňuji také, že má 12 automatických programů, díky kterým je příprava jídla opravdu snadná.
- Zatím ve zkušebním procesu.
Doporučují.
- Mnoho programů
- Intuitivní ovládání
- Raději bych berezovou nádobu než teflonovou
Hrnec Salente Ario 2 je lepši verze Salenta Aria +, tato nová verze je více intuitivní, zmáčknete tlačítko a zvolíte program a teprve poté nastavíte, jaké maso nebo surovinu vaříte. Trošku změna oproti původní verzi . Velká výhoda je úspora času, můžete dělat zároveň přílohu Rýže je krásně udělaná jak z rýžovaru.. Ocenila bych spíše zase nerez nádobu než s teflonem. Parádní je poklice na horkovzduch. Ze mě multifibkční spotřenič, vařič už vlastně nepotřebuju. Díky tomuto hrnci vařím i dost častěji a rychleji a opravdu u nás jede skoro každý den. Muž si ho chválí a to se bál, že je to další zbytečná věc.
- všestrannost využití
- 63 funkcí
- celá kuchyně v jednom hrnci
- úspora energie
- velikostně akorát
- jednoduché ovládání
- návod pro použití je poněkud zvláštní nechápu tu část o labilních osobách
- některé věci vypadají složitě
Kvalitní multifunkční hrnec, který má 63 funkcí, které zahrnují, pomalý a tlakový hrnec, restování, sous vide, fritéza, zavařování, horkovzdušná trouba, sušička. Moderní desing, úspora energie. Zachování nutričních hodnot potravin. Celá kuchyň v jednom hrnci, český návod, příslušenství a kuchařka.
- Hrnec v podstatě vaří sám, připravíte si základ a pak hrnec zavřete, nastavíte čas a můžete jet třeba nakoupit. Neuniká žádná pára, hrnec je tichý, máte pocit že nic nedělá, ale na displeji se odpočítává čas. Jídlo je vynikající, navíc má Tesla i spoustu receptů k tomuto hrnci na internetu. DOROČUJI !!
- nevím o žádné
hrnec splňuje vše co slíbil
- Jednoduchost
- Údržba
- Množství programů i ručního nastavenî
- Hrokovzdušná fritéza
Jsem opravdu mile překvapená jak hrnec velice elegantě vypadá v kuchyni.Jako obrovské plus vnímám rychlost a jednoduchost vaření .
Varit maso s přílohou tudíž komplet jídlo v jednom hrnci neumí jen tak nějaký pomocník.Pekla jsem v horkovzdušné fritéze buchtu a musím říct ,že byla krásně propečená,vláčná a skvěle držela tvar.Rozhodně Salente ario II mohu doporučit i těm, kteří jsou méně zdatní v kuchyni a chtěji během chvilky vykouzlit úžasné jídlo a nestrávit půl dne u plotny!
- jednoduchost ovládání, funguje jak má
- úplně nesedí poklice, tudíž trochu uniká pára a při low vaření na delší dobu klesne hladina vývaru cca o 2 cm
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybral pomalý hrnec TESLA SlowCook S350. Mrzí nás, že poklice zcela nesedí a způsobuje únik páry.
Abychom mohli problém lépe posoudit, prosíme, pořiďte fotografii poklice na hrnci, přiložte nákupní doklad a sériové číslo přístroje a kontaktujte nás na emailu podpory [email protected]. Rádi se na to podíváme a navrhneme Vám řešení.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
Funguje jak má, jednoduché ovládání, už žádný papiňák, úspora energie
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi, velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
Tým Lauben
- Rychlost vaření
- Vůbec není hlučný
- Velký objem
- Lehký a snadno přenositelný
- Čeština
- Tlačítko na vypouštění tlaku
- Možnost pečení jako v troubě
- Zatím jsem nic nenašla
Multifunkční hrnec Salente přišel hned druhý den po objednání, super rychlé dodání. Hrnec jsme hned vyzkoušeli. Uvařili jsme si ovesnou kaši dle manuálu. Kaše měla dobrou konzistenci, nemusela jsem nic míchat . V hrnci vidím velkou úsporu času . Zatím co se jídlo vaří já myji nádobí nebo si připravuji něco dalšího. Vyzkoušeli jsme zatím jen pár programu a už plánuji co uvaříme o víkendu. Jsem maximálně spokojená a doporučuji všem. Stojí to za to.
- Úspora prostoru
- Úspora energie
- Vynikající chuť
- Hodně funkcí
- Když se naučíte, jak efektivně v hrncem pracovat, není žádný problém k řešení
Miltifunkční hrnec je nyní náš spotřebič na prvním místě. Dominuje plno funkcemi , které můžete využívat a například současně připravovat i více částí pokrmu najednou, čímž Vám úspoří nějakou tu minutu navíc, kterou můžete věnovat jinam. Krom úspory času je zřetelná i úspora místa (nepotřebujete na vše extra spotrebič, stačí jeden a zvládne vše) a v neposlední řadě také úspora energie, nejen elektrická, ale i vaše. Chuť hotového pokrmu je za mě velmi zřetelná s porovnáním v jinými druhy spotřebičů. A hlavně, v poslední části, úklid po dokončení jídla je o dost jednodušší, když nemusite používat XY hrnců a pánví.
Jakmile se tedy s hrncem sehrajete, stanou se z vás nerozluční přátelé.
- Nastavitelný čas na velmi dlouhé vaření
- Snadné ovládání
- Kameninová nádoba
- Velký objem pro vaření pro více lidí
- Vaření bez připalování
- Kameninová nádoba je těžká, je však mnohem lepší než hliníková, na které ulpívají zbytky jídla, které nejdou nijak vymýt!!!
S Crockpotem mám dlouhodobé zkušenosti. Je vhodný pro "lenochy", kteří si rádi pochutnají na dobrém jídle a zároveň chtějí v pokrmu zachovat co nejvíce živin. Vařím ze zásady přes noc a ráno mám výbornou svíčkovou, měkkoučké španělské ptáčky nebo 10 hodin tažený vývar. Za mě super!
Hrnec máme už šest let a jsme s ním stále spokojeni. Věříme, že babička v tom novém nalezne také inspirátora a překvapí neotřelými recepty tak, jak to umí.
- Tento výrobek máme vyzkoušený veliká spokojenost
- Orestuji si cibulku, maso - přendám do pomalého hrnce , naprogramuji a už se mohu věnovat jiné činnosti, což mi moc vyhovuje. Jídlo je kvalitní a dobré chuti.
pořádný litinový hrnec se může navíc využít na sporáku i indukci a v troubě. Výborný pomocník pro domacnost. Využije se i v místech,kde není kuchyň, pouze elektřina.
- Zatím zkoušíme recepty
Rychlost vaření, úspora energie, času, není třeba další kuchyňské nádobí.
- tento pomalý hrnec byl dárkem pro dceru, již jej vyzkoušela a byla nadšená. Přála si ho proto, že já CrockPot , byť mnohem starší typ, mám již hodně let a jsem s ním maximálně spokojená. Takže můžu jen a jen doporučit :-)
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »